Aanbod

Iedere behoefte is anders

Geen ondernemer is hetzelfde en iedere behoefte is anders. Als virtueel assistent neem ik je verschillende taken uit handen, zodat jij je kunt richten op datgene waar je écht blij van wordt. Ik regel alle ‘randzaken’ zodat jij je nog meer kunt richten op datgene waar je echt goed in bent en wat je leuk vindt.

Je agenda is op orde, je administratie bij en je afspraken zijn gepland. Daarnaast zorg ik voor meer overzicht zodat je precies weet wat er nog moet gebeuren en er weer orde in de chaos komt. Je hoeft niet langer alles zelf te doen.

Wil je dat ik je ondersteun met taken die niet in onderstaand overzicht staan? Neem even contact op over de mogelijkheden. 

Nieuwe website bouwen
Bestaande website wijzigen
Website analyse

Aangeleverde content inplannen
Visuals maken in Canva
Direct messages bijhouden

Opmaken en versturen nieuwsbrief
E-book maken
Opmaken en plaatsen van blog

Agenda beheer
E-mail beheer
Ondersteuning in planning

Werkwijze

  • Gratis afspraak

    Ik maak graag persoonlijk kennis met je om te kijken of er een klik is. Neem contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen. Via Zoom, Skype, telefonisch of eventueel live op locatie. Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we verder naar de volgende stap.

  • Scan van behoefte

    Afhankelijk van jouw behoefte en budget bepalen we wat het beste bij jou past. Een aantal uur per week of maand op structurele basis middels een urenpakket. Of losse, flexibele inzetbare uren voor advies, (grote) projecten of korte samenwerkingen.

  • Start!

    Als we gaan samenwerken ontvang je een duidelijke overeenkomst met alle afspraken. Na twee maanden evalueren we. Als we allebei nog steeds tevreden over de samenwerking zijn, gaan we samen door!

Een succesvolle website… Dat klinkt als een droom voor iedere ondernemer toch? Met de checklist voor een succesvolle website kun ook jij ervoor zorgen dat jij er alles aan hebt gedaan om jouw website tot een groot succes te maken. Download snel het e-book en vink alles af in de uitgebreide checklist voor een succesvolle website. In dit e-book vind je ook veel waardevolle tips die je direct kunt toepassen op jouw website.

Download mijn gratis e-book

.

Wie ondersteun ik graag?

Ambitieuze ondernemers met een open en eerlijke persoonlijkheid. Die weten wat ze willen en samen met mij doelgericht willen bouwen aan de ontwikkeling of start van hun bedrijf, dienst, of product. Ondernemers die net als ik vertrouwen en een persoonlijke klik belangrijk vinden. Bereid zijn om taken uit handen te geven zodat zij zich weer volledig kunnen richten op waar zij goed in zijn en daarmee hun doelen en dromen kunnen realiseren. 

let's chat!

supportbyjuul

Contactgegevens

Julia Keizer

Gratis e-book

Checklist voor een succesvolle website en een heleboel waardevolle tips!

.