Let's get in touch

contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in, stuur een e-mail of neem telefonisch contact met me op voor een vrijblijvende afspraak. Samen kijken we wat ik voor jouw onderneming kan betekenen en in welke taken ik je kan ondersteunen. 

FAQ

Lees hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Je kunt een virtueel assistent zien als commercieel administratief medewerker op afstand. De meeste taken van deze functie kunnen worden overgenomen door een virtueel assistent. Denk hierbij aan verschillende back office taken zoals email- en agenda beheer, CRM systemen bijhouden, maken of opvolgen van offertes, maar ook het realiseren of aanpassen van een website. Bekijk al mijn aanbod hier

Eén van de voordelen van een virtueel assistent inhuren is dat je geen kosten hebt voor een extra werkplek, verzuim, reiskosten en geen langdurige verplichtingen. Daarnaast is een virtueel assistent flexibel inzetbaar en makkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail en Zoom. Ook heb je hierdoor meer tijd over om aan de leuke werkzaamheden te besteden.

Per uur betaal je voor een virtueel assistent inderdaad meer dan voor een vast personeelslid. Maar je hoeft geen rekening te houden met vakanties, (ziekte)verzuim, reiskosten, verzekeringskosten etc. Daarnaast zit je nergens aan vast omdat ik werk met een strippenkaart

Dit is per onderneming en persoon verschillend. De snelste en eenvoudigste weg om hier achter te komen is door contact met me op te nemen en een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. We kijken samen of er een klik is en wat ik voor je kan betekenen.

supportbyjuul

Contactgegevens

Julia Keizer

Gratis e-book

Checklist voor een succesvolle website en een heleboel waardevolle tips!

.