Checklist succesvolle website

Een succesvolle website… Dat klinkt als een droom voor iedere ondernemer toch? Met de checklist met de allerbelangrijkste onderwerpen voor een succesvolle website kun ook jij ervoor zorgen dat jij er alles aan hebt gedaan om jouw website tot een groot succes te maken. Download snel het e-book en vink alles af in de uitgebreide checklist. In dit e-book vind je ook veel handige tips die je direct kunt toepassen op jouw website.

Download de checklist

.

Twijfelen we niet allemaal hierover?

Stop met twijfelen!

Met jouw doorzettingsvermogen en mijn tips kun jij een succesvolle website krijgen. Als niemand je vertelt wat je precies moet doen en jij alle ‘tips‘ van Google klakkeloos kopieert, loop je het doel van je website compleet mis. En precies dit zie ik vaak gebeuren. 

Je hebt een doel met je website, bijvoorbeeld in contact komen met je ideale klant. Maar omdat jouw website niet optimaal is, weet je ideale klant niet wat jij aan te bieden hebt of wat we van jou mogen verwachten. ZONDE!

Je kunt nu drie dingen doen:

1. Blijven aanmodderen met je website en NIET jouw ideale klant aantrekken.

2. Mijn GRATIS e-book downloaden, alle hokjes op de checklist voor een succesvolle website afvinken en de handige tips toepassen op je website.

3.Een GRATIS website-analyse inplannen. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw website en wat ik voor jou kan betekenen. 

Wat is een succesvolle website?

Een succesvolle website is natuurlijk voor iedereen anders, wat voor jou goed is, hoeft dat voor mij niet te zijn. Wat wel van belang is dat hij overzichtelijk en duidelijk is en dat hij jouw ideale klant aantrekt.

Een website kan verschillende doelen hebben, zoals bijvoorbeeld:

  • Online visitekaartje
  • Product verkoop
  • Specialisme laten zien
  • Maillijst laten groeien
  • In contact komen met je doelgroep

Wat het doel van je website ook is, het is van belang dat ‘ie goed is. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden en die ervoor zorgen dat de bezoekers doen wat jij wilt. Daarmee wordt het een succes en heb jij een succesvolle website.

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik al naar tevredenheid website mogen bouwen, check ze in mijn portfolio.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hey! Waar kan ik je mee helpen?