Gratis e-book

Beschikt jouw bedrijf al over een succesvolle website?

Een succesvolle website… Dat klinkt als een droom voor iedere ondernemer toch? Met de checklist voor een succesvolle website kun ook jij ervoor zorgen dat jij er alles aan hebt gedaan om jouw website tot een groot succes te maken. Download snel het e-book en vink alles af in de uitgebreide checklist voor een succesvolle website. In dit e-book vind je ook veel waardevolle tips die je direct kunt toepassen op jouw website.

Download mijn gratis e-book

.

Twijfelen we niet allemaal hierover?

 • Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn website?
 • Hoe kan ik het beste mijn website optimaliseren op het gebied van SEO?
 • Heb ik wel aan alles gedacht?
 • Hoe kun je op de juiste manier afbeeldingen toevoegen aan je website?
 • Wat moet ik allemaal testen op mijn website als ‘ie af is?

 

Gratis e-book

Stop met twijfelen

Met jouw doorzettingsvermogen en mijn tips kun jij een succesvolle website krijgen.

Als niemand je vertelt wat je precies moet doen en jij alle ‘tips‘ van Google klakkeloos kopieert, loop je het doel van je website compleet mis. En precies dit zie ik vaak gebeuren. 

Je hebt een doel met je website, bijvoorbeeld in contact komen met je ideale klant. Maar omdat jouw website niet optimaal is, weet je ideale klant niet wat jij aan te bieden hebt of wat we van jou mogen verwachten. ZONDE!

Je kunt nu drie dingen doen:

 1. Blijven aanmodderen met je website en NIET jouw ideale klant aantrekken.

 2. Mijn GRATIS e-book downloaden, alle hokjes op de checklist voor een succesvolle website afvinken en de waardevolle tips toepassen op je website. 

 3. Een GRATIS kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw website en wat ik voor jou kan betekenen. 

Wat is een succesvolle website?

Een succesvolle website is natuurlijk voor iedereen anders, wat voor jou goed is, hoeft dat voor mij niet te zijn. Wat wel van belang is dat hij overzichtelijk en duidelijk is en dat hij jouw ideale klant aantrekt.

Een website kan verschillende doelen hebben, zoals bijvoorbeeld:

 • Online visitekaartje
 • Product verkoop
 • Specialisme laten zien
 • Maillijst laten groeien
 • In contact komen met je doelgroep

Wat het doel van je website ook is, het is van belang dat ‘ie goed is. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden en die ervoor zorgen dat de bezoekers doen wat jij wilt. Daarmee wordt het een succes en heb jij een succesvolle website.

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik al naar tevredenheid website mogen bouwen, check ze in mijn portfolio.

Hi, mijn naam is Julia en naast mijn werkzaamheden als Virtueel Assistent bouw ik websites voor ondernemers. Een website die bij jouw bedrijf past, jouw doelgroep aantrekt en waarmee jij je doel bereikt.

Met dit e-book geef ik je een checklist én waardevolle tips waarmee jij een succesvolle website creëert. Je kunt met kleine wijzigingen al veel bereiken.

Kom je er niet uit? Stuur een mail naar info@supportbyjuul.nl, bel me op 06 19215749 of stuur een berichtje via WhatsApp.

Support by Juul

Ga vandaag aan de slag met je website

Om ervoor te zorgen dat ook jij een succesvolle website kunt krijgen heb ik een GRATIS e-book geschreven met een uitgebreide checklist.

Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod zoals bijvoorbeeld: vormgeving, SEO, leesbaarheid, afbeeldingen etc. Ook staan er veel waardevolle tips in mijn e-book die je direct kunt toepassen. 

Hoeveel hokjes in de checklist kun jij al afvinken?

Download mijn gratis e-book

.
supportbyjuul

Contactgegevens

Julia Keizer

Gratis e-book

Checklist voor een succesvolle website en een heleboel waardevolle tips!

.