Portfolio

Zij gingen je voor...

De afgelopen tijd heb ik meerdere opdrachten mogen ontvangen. Deze zijn geheel naar tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd. Met trots laat ik deze aan je zien.

De website van restaurant Fat Alice Nunspeet was toe aan een nieuw en fris jasje. Ik kreeg veel vrijheid bij deze opdracht en de hele website mocht op de schop. Binnenkort (als de restaurants ook binnen weer gasten mogen ontvangen) zal ik de nieuwe menukaart en reserveringstool op de website publiceren.

Holy Clau voorziet dames in regio Dalfsen van een mooie, volle oogopslag door wimperextensions te plaatsen en wenkbrauwbehandelingen te doen. Graag wou zij een mooie, professionele website waar haar klanten meer informatie konden vinden over de wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen en direct een afspraak kunnen maken.  

De website van Rianne stond al als een huis, maar toch wou ze graag wat kleine wijzigingen doorvoeren. Tevens heb ik twee flyers voor haar mogen ontwerpen die zij bij het VTWonen magazine heeft gevoegd. 

De website van Lely Coaching was verouderd en ook haar aanbod was inmiddels veranderd. Samen hebben we een geheel nieuw ontwerp bedacht en deze heb ik doorgevoerd op haar nieuwe website. 

Groeien doe je samen

Ik zorg voor een professionele, duidelijke én mooie website. Geheel in jouw huisstijl.

Jouw website hier binnenkort tussen?

Heb je nog geen website? Is je website verouderd, je aanbod veranderd of heb je sinds kort een andere huisstijl?
Neem contact met me op om jouw website te bouwen of te wijzigen.

Wie weet staat jouw website hier binnenkort ook tussen!

supportbyjuul

Contactgegevens

Julia Keizer

Gratis e-book

Checklist voor een succesvolle website en een heleboel waardevolle tips!

.