Website

Je bent een ambitieuze ondernemer en wil online zichtbaar zijn met een professionele website

Wat mag je verwachten van de door mij gebouwde websites?

Met trots laat ik je websites zien die ik naar tevredenheid heb opgeleverd

Stappenplan naar jouw professionele website

Stap 1
Kennismakingsgesprek

Ik maak graag persoonlijk kennis met je tijdens een gratis afspraak om te kijken of er een klik tussen ons is. Tijdens deze afspraak bespreken we je wensen én wat je van mij kunt verwachten.

Stap 2
Offerte

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek stel ik een uitgebreide offerte voor je op. Enthousiast? Dan gaan we samen aan de slag met jouw website.

Stap 3
Content aanleveren

Jouw website heeft een doel. Om dit doel te bereiken weet jij als geen ander welke content er op je website moet komen. Denk aan teksten, afbeeldingen, video’s, een logo, een e-book etc. Deze content lever jij aan.

Stap 4
Eerste versie

Zodra jij jouw content hebt aangeleverd, ga ik met de eerste versie van de website aan de slag. De eerste versie bestaat uit maximaal 3 pagina’s. Als deze versie klaar is, plannen we een afspraak in om deze te bespreken.

Stap 5
Terugkoppeling

Tijdens de afspraak bespreken we of de eerste opzet overeenkomt met wat jij voor ogen hebt. Vervolgens bouw ik ook de rest van je website. Per pagina kun je een lijstje met gewenste aanpassingen doorgeven.

Stap 6
Online

Als je helemaal tevreden bent met je website, loop ik nog één keer alles na. Nadat ik de puntjes op de i heb gezet, is het tijd om live te gaan. YES!

Nieuwe website

De websites die ik bouw, maak ik in het CMS systeem WordPress in combinatie met de visual builder Elementor. We bespreken samen jouw wensen en hoe jij je website voor je ziet. Jij levert de teksten en afbeeldingen aan. Vervolgens ga ik aan de slag en stuur ik je een opzetje. Als je hierover tevreden bent bouw ik verder. Er volgen nog drie correctierondes voordat ik je site naar tevredenheid oplever.

Mijn doel is om jouw website zo te bouwen, dat je  na afloop zelf aanpassingen kunt maken. Zo leer ik je hoe je een blog of afbeelding toevoegt maar ook wat je kunt doen om je site up to date te houden. Mocht je er niet uitkomen, dan help ik je uiteraard graag.

Website wijzigen

Is het aanbod op je website niet up to date of ben je onlangs van huisstijl veranderd? Tijd voor het wijzigen van je site! Dit kan ik voor je verzorgen wanneer jouw website in WordPress gebouwd is.

Jij geeft door wat er gewijzigd moet worden en ik bekijk hoeveel tijd ik hiervoor nodig heb. Vervolgens ga ik aan de slag. 

Website analyse

Voor € 50.= (exclusief btw) analyseer ik jouw WordPress website. Hierbij controleer ik kritisch en grondig de voor- en achterkant van je website. Dit houdt in dat ik zowel vanuit de ogen van de websitebezoeker kijk, als in de technische achterkant van je website.

 • Is het doel van je website duidelijk voor de websitebezoeker?
 • Komen de kernwaarden van je bedrijf naar voren op je website?
 • Past je website bij je doelgroep?
 • Werken alle buttons en links op je website?
 • Zijn er technische aspecten die verbeterd kunnen worden?
 • En zo zijn er nog veel meer dingen waar ik naar kijk!

 

Na de website analyse ontvang je per e-mail een duidelijk overzicht van mijn bevindingen met persoonlijke tips die direct toepasbaar zijn.

Groeien doe je samen

Ik zorg voor een professionele, duidelijke én mooie website. Geheel in jouw huisstijl.

Tarieven

Nieuwe website

750.=
 • WordPress CMS
 • 5 pagina's
 • In jouw huisstijl
 • Zelf aanpassingen doen
 • 3 correctierondes

Salespagina

99.=
 • WordPress CMS
 • Opvallend tussen jouw concurrenten
 • In jouw huisstijl
 • Inclusief bedankt-pagina na conversie
 • 2 correctierondes

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Wanneer je extra’s wenst in jouw website, dan geldt het uurtarief à € 45.= exclusief btw
of kun je kiezen voor een pakket of strippenkaart.
Support by Juul behoudt zich het recht voor van de prijzen af te wijken.

Een succesvolle website… Dat klinkt als een droom voor iedere ondernemer toch? Met de checklist voor een succesvolle website kun ook jij ervoor zorgen dat jij er alles aan hebt gedaan om jouw website tot een groot succes te maken. Download snel het e-book en vink alles af in de uitgebreide checklist voor een succesvolle website. In dit e-book vind je ook veel waardevolle tips die je direct kunt toepassen op jouw website.

Download mijn gratis e-book

.
supportbyjuul

Contactgegevens

Julia Keizer

Gratis e-book

Checklist voor een succesvolle website en een heleboel waardevolle tips!

.