Website laten maken

Snel online zichtbaar met een professionele website

Nieuwe website bouwen

De websites die ik bouw, maak ik in het CMS systeem WordPress in combinatie met de pagebuilder Elementor. We bespreken samen jouw wensen en hoe jij je website voor je ziet.

Mijn doel is om jouw website zo te bouwen, dat je  na afloop zelf aanpassingen kunt maken. Zo leer ik je hoe je een blog of afbeelding toevoegt maar ook wat je kunt doen om je site up to date te houden. Mocht je er niet uitkomen, weet je me te vinden!

Website vernieuwen

Is het aanbod op je website niet up to date of ben je onlangs van huisstijl veranderd? Tijd voor het wijzigen van je website! Dit kan ik voor je verzorgen wanneer jouw website in WordPress gebouwd is.

Jij geeft door wat er gewijzigd moet worden en ik bekijk hoeveel tijd ik hiervoor nodig heb. Vervolgens ga ik aan de slag. 

Met trots laat ik je websites zien die ik naar tevredenheid heb opgeleverd

Stappenplan naar jouw professionele website

Stap 1
Kennismakingsgesprek

Ik maak graag persoonlijk kennis met je tijdens een gratis afspraak om te kijken of er een klik tussen ons is. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen én wat je van mij kunt verwachten.

Stap 2
Offerte

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek stel ik een uitgebreide offerte voor je op. Enthousiast? Dan gaan we samen aan de slag met jouw website.

Stap 3
Content aanleveren

Jouw website heeft een doel. Om dit doel te bereiken weet jij als geen ander welke content er op je website moet komen. Denk aan teksten, afbeeldingen, video's, een logo, een e-book etc. Deze content lever jij aan.

Stap 4
Eerste versie

Zodra jij jouw content hebt aangeleverd, ga ik met de eerste versie van de website aan de slag. De eerste versie bestaat uit maximaal drie pagina’s. Als deze versie klaar is, plannen we een afspraak in om deze te bespreken.

Stap 5
Terugkoppeling

Tijdens de afspraak bespreken we of de eerste opzet overeenkomt met wat jij voor ogen hebt. Vervolgens bouw ik ook de rest van je website. Per pagina kun je een lijstje met gewenste aanpassingen doorgeven.

Stap 6
Livegang

Als je helemaal tevreden bent met je website, loop ik nog één keer alles na. Nadat ik de puntjes op de spreekwoordelijke 'i' heb gezet, is het tijd om live te gaan. YES!

Investering

Nieuwe website

995.=
  • WordPress CMS
  • 5 pagina's
  • In jouw huisstijl
  • Inclusief eerste maand GRATIS onderhoud
  • 3 correctierondes

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Betaling in termijnen is mogelijk. Wanneer je extra’s wenst in jouw website, dan geldt het uurtarief à € 45.= exclusief btw
of kun je kiezen voor een pakket of strippenkaart. Support by Juul behoudt zich het recht voor van de prijzen af te wijken.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hey! Waar kan ik je mee helpen?