Wie is Juul

Even voorstellen

Mijn naam is Julia. Ik ben geboren en getogen in een dorpje op de Veluwe. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend en eigenwijze poes. In mijn vrije tijd doe ik graag aan spinning in de sportschool. Ook spreek ik vaak af met vrienden om gezellig wat te drinken op een terrasje. Waar je me ook vaak kunt vinden is op de bank, heerlijk een serie aan het binge-watchen op Netflix of Videoland. 

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als administratief medewerker. Hierdoor ken van de meeste administratieve taken de ins- en outs en weet ik hoe ik jouw leven makkelijker kan maken. Ook werk ik al sinds mijn 15e in de horeca en heb dus totaal geen moeite met het sociale aspect.

Groeien doe je samen!

Als jij je richt op waar jij happy van wordt, zorg ik dat de rest van de taken worden afgehandeld. 

supportbyjuul

Wat doe ik graag?

Mijn passie ligt bij het ondersteunen van andere ambitieuze ondernemers. Daarnaast: I love structuur. Het liefst werk ik met (to-do) lijstjes want ik vind het fijn om overzicht te hebben. Ik zorg er graag voor dat in jouw bedrijf ook structuur wordt aangebracht.

Snelheid maakt mij uniek. Het liefst pak ik mijn taken direct op. Ik reageer snel en dit verwacht ik ook van mijn klant. Daarnaast stel ik liever geen dingen uit. Van uitstel komt immers afstel 😉

Ook zorg ik graag voor mensen, ik neem graag taken van hen over. Zowel privé als zakelijk. Nieuwe dingen onderzoek ik grondig, duik er helemaal in en probeer van alles uit.

3 random weetjes

Ik ben een avondmens en heb ’s morgens echt even rustig de tijd nodig om wakker te worden. ’s Avonds langer doorwerken vind ik dan ook geen probleem!

Mijn richtingsgevoel is waardeloos. Zelfs als ik een winkel uitloop in een voor mij onbekende stad weet ik vaak niet eens of ik van links of rechts kom.

Ik droom veel, vaak en raar. Die rare dromen onthoud ik dan ook en kan ik navertellen. Vaak zijn ze onsamenhangend, maar ontzettend grappig.

supportbyjuul

Contactgegevens

Julia Keizer

Gratis e-book

Checklist voor een succesvolle website en een heleboel waardevolle tips!

.