Even voorstellen

Wie is Juul?

Mijn naam is Julia. Vaak wordt dit afgekort naar Juul, vandaar Support by Juul ­čśë

Ik ben geboren en getogen in een dorpje op de Veluwe. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend en eigenwijze poes op een fijne plek in het centrum van het dorp. In mijn vrije tijd doe ik graag aan spinning in de sportschool. Ook spreek ik vaak af met vrienden om gezellig wat te drinken op een terrasje. Waar je me ook vaak kunt vinden is op de bank, heerlijk een serie aan het binge-watchen op Netflix of Videoland. 

In 2019 heb ik mijn allereerste website gebouwd en sindsdien ben ik verkocht! Het ontdekken van het bedrijf, de persoon achter het bedrijf, alle idee├źn en input van de klant; ik ben enorm nieuwsgierig!┬á

Mensen omschrijven mij als een lief en sociaal persoon die snel, maar erg nauwkeurig werkt. Op de websites of ander werk van mij zul je niet snel rare punten, komma’s of verschillende kleurcodes terugvinden.┬á

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als administratief medewerker. Hierdoor ken ik van de meeste administratieve taken de ins- en outs en weet ik hoe ik als VA jouw werk gemakkelijker kan maken en taken van je kan overnemen.

Sinds mijn 15e werk ik in de horeca, in verschillende restaurants en hotels. Intussen werk ik al zo’n zes jaar in hetzelfde restaurant met gezellige collega’s. Ook nu vind ik de afwisseling tussen mijn eigen bedrijf en baan in de bediening een fijne combinatie.┬á

Groeien doe je samen!

Support by Juul

Wat doe ik graag?

Ik ondersteun graag (startende) ondernemers. Dit doe ik het liefst op verschillende gebieden en daarom heb ik gekozen voor de de afwisseling tussen websitedesign en ondersteuning als Virtueel Assistent.

Mijn communicatie naar klanten is open, duidelijk en eerlijk. Dit verwacht ik ook van mijn klanten. Verder pak ik graag snel mijn werkzaamheden op, van uitstel komt afstel ­čśë

Ook zorg ik graag voor mensen, ik neem graag taken van hen over. Nieuwe dingen onderzoek ik grondig, duik er helemaal in en probeer van alles uit.

3 random weetjes

Ik ben een avondmens en heb ‘s morgens echt even rustig de tijd nodig om wakker te worden. ‘s Avonds langer doorwerken vind ik dan ook geen probleem!

Mijn richtingsgevoel is waardeloos. Zelfs als ik een winkel uitloop in een voor mij onbekende stad weet ik vaak niet eens of ik van links of rechts kom.

Ik droom veel, vaak en raar. Die rare dromen onthoud ik dan ook en kan ik navertellen. Vaak zijn ze onsamenhangend, maar ontzettend grappig.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hey! Waar kan ik je mee helpen?